Këshilli Gjyqësor zgjodhi katër gjykatës në Gjykatën e Apelit, mes tyre një shqiptar

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Këshilli Gjyqësor zgjodhi 4 gjykatës që do të punojnë me materie civile në Gjykatën e Apelit. Në mesin e tyre është edhe kryetari aktual i Gjykatës Civile, Ilir Sulejmani.

Përzgjedhja nuk shkoi sipas listës përfundimtare të miratuar nga këshilli, por sipas mbështetjes që kanë treguar anëtarët e vetë këshillit.

Gjykatësit e zgjedhur janë: Aleksandar Shopov, Irena Kostadinova-Angellova, Natalija Doneva dhe Ilir Sulejmani.

Këshilli Gjyqësor zgjodhi katër gjykatës në Gjykatën e Apelit, mes tyre një shqiptar shkruan Telegrafi.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy