Komuna e Aerodromit, kërkesë urgjente për siguri rrugore pas aksidentit në rrugën Vasko Karangelevski

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Komuna e Aerodromit, kërkesë urgjente për siguri rrugore pas aksidentit në rrugën Vasko Karangelevski

Pas reagimeve të qytetarëve të Aerodromit, shoqatave të pensionistëve, të punësuarve dhe prindërve të fëmijëve që studiojnë në SH.F.K “Ljuben Lape”, Komuna e Aerodromit apelon MPB-në, Qytetin e Shkupit dhe administratën e qytetit që të marrin masat përkatëse për rishikimin e zgjidhjes së komunikacionit për rrugën Vasko Karangelevski.

Ata kërkojnë nga bashkia vendosjen e sinjalistikës përkatëse që garanton sigurinë e këmbësorëve dhe përdoruesve të tjerë të rrugës.

“Siguria e qytetarëve është më e rëndësishmja, prandaj edhe një herë apelojmë dhe kërkojmë që MPB, Qyteti i Shkupit dhe administrata e qytetit të ndërmarrin masat e duhura për rishikimin e zgjidhjes së komunikacionit për rrugën “Vasko Karangelevski”.

Advertisement
Lexo po ashtu
Një veturë është përmbysur në kryqëzimin e ri në Komunën e Aerodromit

Realizimi i projektit për rrugën “Vasco Karangelevski” është kompetencë e plotë e qytetit të Shkupit dhe Komuna e Aeroportit nuk ka kompetencë në lidhje me projektin e komunikacionit dhe sinjalistikën në komunikacion. Në atë drejtim, Komuna e Aerodromit gjatë ditës së sotme do të kërkojë edhe një herë me kërkesë me shkrim që institucionet kompetente të ndërmarrin veprimet e nevojshme për zgjidhjen e këtij problemi”, thonë nga Komuna e Aerodromit.

Advertisement

Kjo vjen pas aksidentit të sotëm të komunikacionit ku një veturë është përmbysur në çati, mu në kryqëzimin e ri, në afërsi të shkollës fillore. /Telegrafi/

Komuna e Aerodromit, kërkesë urgjente për siguri rrugore pas aksidentit në rrugën Vasko Karangelevski shkruan Telegrafi.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy