Komunikacioni në Maqedoni zhvillohet pa ndalesa, rekomandohet vozitje e kujdesshme

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Komunikacioni në rrugët shtetërore zhvillohet pa ndërprerë, nëpër rrugë të lagura.

Për shkak të minimit të rrugës Presek-fshati Vërbjane sot prej 12 deri në 15:00, komunikacioni do të jetë në ndërprerje për afro 30 minuta.

LAMM rekomandon adaptim të shpejtësisë, respektim të sinjalistikës rrugore dhe drejtim me kujdes të makinave, posaçërisht nëpër lugina ku ka paraqitje të mjegullës dhe në vendet ku mund të ketë shembje të gurëve, kjo ka të bëj me rrugët Katllanovë-Veles, Mavrov-Dibër-Strugë, Vinicë-Berov dhe Koçanë-Dellçevë.

Komunikacioni në Maqedoni zhvillohet pa ndalesa, rekomandohet vozitje e kujdesshme shkruan Telegrafi.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2021 Struga.info | Privacy policy