KPMD do të prezantojë Raportin vjetor të punës për vitin 2023

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Komisioni për parandalimin dhe mbrojtjen nga diskriminimi sot do të prezantojë Raportin vjetor për punën për vitin 2023.

Fjalime hyrëse në ngjarjen që do të mbahet në hotelin Aleksandar Palas me fillim në orën 10, do të kenë Igor Jadrovski, kryetar i KPMD-së dhe Oleg Soldatov, shef i zyrës programore të Këshillit të Evropës në Shkup.

Prezantimi i gjetjeve nga raporti vjetor do të bëhet nga anëtarët e KPMD-së, Flora Kadriu, Zekir Abdulov dhe Dragana Dërndarevska.

The post KPMD do të prezantojë Raportin vjetor të punës për vitin 2023 appeared first on Telegrafi.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2024 Struga.info | Privacy policy