LD: Deputetët dhe ministrat të punojnë edhe gjatë muajit korrik dhe gusht

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Lidhja Demokratike propozon që deputetët dhe ministrat të punojnë në korrik dhe gusht në vend të pushimeve, në mënyrë që të përdorin këtë periudhë për të përgatitur dhe miratuar ligje për funksionimin e mirë të kompanive, përgatitjet për kthimin e nxënësve dhe studentëve në shkolla dhe kolegje, dhe zbatimin e reformave të nevojshme për zbatimin e standardeve të Bashkimit Evropian.

Partia vlerëson se periudha e verës duhet të përdoret për të ndërtuar një sistem gjithëpërfshirës dhe efektiv për të luftuar format serioze të krimit dhe korrupsionin e lartë, luftën kundër mafies urbane dhe mafies që vazhdon të bëjë fitime të larta duke shitur produkte kancerogjene të naftës, si dhe si asgjësim i mbetjeve të rrezikshme.

“Reformat në sistemin gjyqësor duhet të vazhdojnë, si dhe miratimi i një programi të veçantë për departamentimin e shërbimeve të sigurisë dhe administratës.

Përdorni këtë periudhë për të përgatitur një Platformë për të trajtuar në mënyrë më efektive pandeminë, për të kryer imunizimin e popullatës dhe për të riorganizuar sistemin shëndetësor në mënyrë që ta përgatisni atë për të vepruar në kohë krize”, thonë nga LD./Telegrafi/

Advertisement

LD: Deputetët dhe ministrat të punojnë edhe gjatë muajit korrik dhe gusht shkruan Telegrafi.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2021 Struga.info | Privacy policy