Lukarevska: Nuk është bojkotuar kongresi i LSDM-së, por kërkohet më shumë kohë për analiza më të detajuara

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Deputetja e LSDM-së, Sanja Lukarevska, nuk mendon se dje ka ndodhur “debakël i kongresit”, duke pasur parasysh se Kongresi i partisë është shtyrë për një datë të mëvonshme.

“Ka një raport të gjerë dhe nevoja për analiza shtesë, është kërkuar më shumë hapësirë ​​dhe mundësi për të debatuar raportin brenda organizatave komunale. Pas përfundimit të gjithë procesit, Kongresi do të vazhdojë në seancën e tij”, tha Lukarevska në emisionin “Studio 10”.

Nuk arritëm në fazën që të kishim numrin. Më herët kemi ardhur te kërkesa për të bërë analizën. Sa i përket vazhdimit të Kongresit llogaridhënës, ai do të vazhdojë shumë shpejt, shtoi Lukarevska në lidhje me pretendimet se një numër i madh i delegatëve nuk kanë ardhur në Kongresin në hotelin “Aleksander Palace”.

E pyetur nëse është precedent shtyrja e Kongresit të partisë, deputeti vlerëson se nuk është precedent.

Advertisement

“Nëse kemi një hapësirë ​​për debat dhe disa delegatë kanë nevojë të shohin disa dobësi, mund të ketë ende vend për kritika… Nuk mendoj se është një alarm i duhur. Ka shumë spekulime, por edhe pas luftës ka shumë gjeneral”, thotë Lukarevska./Telegrafi/

The post Lukarevska: Nuk është bojkotuar kongresi i LSDM-së, por kërkohet më shumë kohë për analiza më të detajuara appeared first on Telegrafi.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2024 Struga.info | Privacy policy