MASH kërkon mendim nga prindërit dhe mësuesit për heqjen e pushimit pranveror

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ministria e Arsimit dhe Shkencës në RMV do të konsultohet me publikun dhe mësuesit për organizimin e pushimeve pranverore në vitin shkollor 2024-2025.

MASH njofton se është duke u bërë përgatitja e kalendarëve për organizimin e punës së shkollave fillore dhe të mesme në vitin shkollor 2024-2025, dhe për përfundimin me sukses të procesit është me rëndësi mendimi i opinionit të gjerë.

“Duke pasur parasysh qëndrimet e ndryshme në opinion lidhur me pushimet pranverore në arsimin fillor dhe të mesëm vitin e kaluar shkollor, dhe për të vendosur në mënyrë transparente nëse do të organizohet edhe në vitin shkollor 2024/2025, ministria u dërgoi një pyetësor shkollave dhe është në dispozicion edhe për të gjithë publikun në linkun e mëposhtëm, në mënyrë që të gjithë të interesuarit – mësues, nxënës, prindër/kujdestarë të japin mendimin e tyre personal”, thuhet në informacion.

Ata bëjnë të ditur se me organizimin e pushimeve pranverore, viti shkollor në vitin shkollor 2024/2025 do të përfundonte më 13 qershor 2025. Nëse, nga ana tjetër, vendoset që të mos ketë pushim pranveror, viti akademik do të përfundojë më 10 qershor 2025.

Advertisement

The post MASH kërkon mendim nga prindërit dhe mësuesit për heqjen e pushimit pranveror appeared first on Telegrafi.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2024 Struga.info | Privacy policy