Mbyllet një objekt në Haraçinë, arrestohet një person

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Policia në bashkëpunim me Inspektoratin Shtetëror të Tregut mbylli një çajtore në Haraçinë të Shkupit dje pas orës 21:00 dhe arrestoi pronarin për punë pas kohës së lejuar dhe një numër të madh të mysafirëve në objekt.

Siç është informuar nga Ministria e Brendshme, nëpunësit e policisë nga SPB Gazi Babë, Njësia e Policisë Intervenuese dhe SPB Haraçinë në bashkëpunim me Inspektoratin Shtetëror të Tregut dje në orën 21:20 kanë kryer kontroll në një çajtore në fshatin Hraçinovë dhe kanë arritur në përfundimin se objekti po punon dhe ka më shumë mysafirë.

“Pronari A.B. (25) u gjet gjithashtu në çajtore nga fshati Haraçinë dhe ai u arrestua në Sektorin e Policisë Haraçinë, dhe pas dokumentimit të çështjes, do të ngrihet padia penale sipas nenit 206 të Kodit Penal”, kumton MPB.

Objekti është mbyllur nga inspektorët e Inspektoratit Shtetëror të Tregut.

Advertisement

Mbyllet një objekt në Haraçinë, arrestohet një person shkruan Telegrafi.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2020 Struga.info | Privacy policy