Mehmedoviq: Lista e barnave do të zgjerohet sipas programit të përcaktuar në reformave

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Koordinatori i reformave në kujdesin shëndetësor primar, Zllate Mehmedoviq, sot deklaroi se lista e barnave do të zgjerohet sipas atij programi që ata e kanë hartuar në reforma.

“Asgjë nuk ndodh brenda natës dhe të gjitha negociatat që synojnë përmirësimin e sistemit të kujdesit parësor shëndetësor janë diskutuar me mjekët e familjes. Siç shihet që çdo gjë po shkon në mënyrë graduale i kemi dhënë të gjitha reformat të zbatohen që në ditën e parë kur i prezantuam në seancën informative, kemi lënë hapësirë që të zhvillohet diskutim mbi këtë dhe ato mund të fillojnë të përshkruajnë recetat që nga sot”.

“Në një kohë të shkurtër do të fillojnë të rifuten udhëzimet laboratorike.  Përmendët nëse do të zgjerohet lista e barnave – po, do të zgjerohet, por në përputhje me atë program që kemi hartuar në reforma – për të siguruar cilësinë para së gjithash përmes protokolleve të veçanta të hartuara që do të garantojnë kur dhe si mund të rifuten barna të caktuara”, sqaroi Mehmedi, duke u përgjigjur pyetjes së gazetarit.

Mehmedoviq: Lista e barnave do të zgjerohet sipas programit të përcaktuar në reformave shkruan Telegrafi.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy