MPPS: E mërkura, Dita e Alfabetit është ditë jopune për shqiptarët

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale njofton se e mërkura Dita e Alfabetit Shqiptar është ditë jopune për qytetarët e komunitetit shqiptar

“Ministria e Punës dhe Politikës Sociale njofton se në pajtim me Ligjin për festat e Republikës së Maqedonisë (Gazeta Zyrtare e Republikës së Maqedonisë, nr. 21/98 dhe 18/07), 22 nëntor 2023 (e mërkurë) Dita e Alfabetit Shqiptar, është ditë jopune për qytetarët që i përkasin komunitetit shqiptar në Republikën e Maqedonisë së Veriut”, thuhet në njoftimin e MPPS.

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale uron qytetarët e komunitetit shqiptar Ditën e Alfabetit Shqiptar./Telegrafi/

MPPS: E mërkura, Dita e Alfabetit është ditë jopune për shqiptarët shkruan Telegrafi.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy