Ndalohet përkohësisht gërmimet në Konjare

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Qeveria vendosi të ndalojë përkohësisht shfrytëzimin e koncesioneve për eksploatim në lumin Pçinja në fshatin Konjare

Vendimi i Qeverisë do të zgjasë derisa të përfundojë inspektimi i Inspektoratit Shtetëror të Mjedisit për shkak të indikacioneve të popullsisë që gërmimi i tokës kryhet jashtë koncesionit dhe derisa të merret një vendim i ri në përputhje me gjetjet e inspektoratit kompetent./Telegrafi/

Ndalohet përkohësisht gërmimet në Konjare shkruan Telegrafi.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2021 Struga.info | Privacy policy