Në Gostivar deri tani janë regjistruar mbi 25 mijë qytetarë në regjistrimin e popullsisë

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Që kur nisi regjistrimi i popullsisë në Maqedoni, në Gostivari deri tani janë regjistruar mbi 25 mijë qytetarë, 7000 amvisëri dhe 9.000 objekte banimi.

Zyrap Ademi, instruktor rajonal nga ESHS u shpreh i kënaqur nga mbarëvajtjen e procesit deri tani.

“Pas problemve teknike që i kishim ne aplikacionin për dy ditë dhe deri sot kemi arritur të regjistrojmë mbi 25 mijë qytetarë nga Gostivari”, tha Ademi duke thënë se mesatarisht në ditë regjistrohen rreth 3.500 persona.

Ai po ashtu theksoi se në Gostivar nuk ka bojkotim të regjistrimit dhe se nuk ka pasur probleme./Telegrafi/

Advertisement

Në Gostivar deri tani janë regjistruar mbi 25 mijë qytetarë në regjistrimin e popullsisë shkruan Telegrafi.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2021 Struga.info | Privacy policy