Në pikat kufitare të Maqedonisë sot pritet deri gjysmë ore

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Intensiteti i qarkullimit në rrugët rrugore jashtë qendrave të qyteteve është rritur mëngjesin e sotëm. Në KK “Tabanovc” pritjet për hyrje dhe dalje nga vendi janë rreth 30 minuta, ndërsa në KK “Bogorodica” pritjet për dalje nga vendi janë nga 15 deri në 30 minuta.

Në vendkalimet tjera kufitare nga ana e Maqedonisë nuk ka më ndalime për hyrje dhe dalje nga vendi, njofton LAMM.

Qarkullimi në rrugët shtetërore zhvillohet pa probleme, në rrugë të thata.

LAMM rekomandon rregullim të shpejtësisë së lëvizjes, respektim të sinjalistikës në komunikacion dhe menaxhim të kujdesshëm të automjeteve, veçanërisht në rrugët nëpër lugina, lugina lumore dhe përrenj, ku ka mundësi për rrëshqitje të dheut. Kjo veçanërisht vlen për segmentet Katllanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë dhe Koçan – Dellçevë.

Advertisement

Në pikat kufitare të Maqedonisë sot pritet deri gjysmë ore shkruan Telegrafi.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy