Në Shkup gjobiten 134 shoferë, 68 për tejkalim të shpejtësisë së lejuar

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ministria e Punëve të Brendshme gjatë ditës së djeshme (24.07.2022) vazhdoi me kontrollimet e përforcuara në trafik.

Vetëm në territorin e qytetit të Shkupit janë shqiptuar gjithsej 134 sanksione, prej të cilave gjashtëdhjetë e tetë sanksione për tejkalim të shpejtësisë së lejuar, tetë sanksione për drejtimin e automjetit pa patentë shofer, dymbëdhjetë sanksione për shoferët e motoçikletave.

Poashtu janë shqiptuar edhe dy sansksione për shfrytëzimin e telefonit celular gjatë drejtimit të automjetit, njëzet e një sanksione për drejtimin e automjetit nën ndikimin e alkoolit, katër sanksione për automjete të paregjistruara…

Kontrollimet e përforcuara në trafik do të vazhdojnë edhe në ditët në vijim.

Advertisement

Nga MPB apelojnë deri te qytetarët t’u përmbahen rregullave dhe rregulloreve të trafikut me qëllim të rritjes së sigurisë në rrugë.

Në Shkup gjobiten 134 shoferë, 68 për tejkalim të shpejtësisë së lejuar shkruan Telegrafi.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy