Nikolloski prezanton planin e investimeve prej 34 milionë eurosh për të rinovuar infrastrukturën e Prilepit

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në një prezantim sot, nënkryetari i partisë OBRM-PDUKM, Aleksandar Nikolloski, ka shprehur mbështetjen dhe kënaqësinë për punën e kryetarit të komunës së Prilepit gjatë dy viteve të kaluara. Nikoloski ka theksuar se si parti politike e opozitës, janë të kënaqur me rezultatet e arritura në këtë periudhë, dhe e vlerësojnë si të jashtëzakonshme punën e kryetarit dhe ekipit të tij.

Në prezantim, ai ka premtuar se në fushatën e ardhshme për zgjedhjet parlamentare, partia do të fokusohet në decentralizimin e buxhetit për të lejuar investime të mëdha në komuna. Për komunën e Prilepit, planifikohet një shumë prej 34 milionë eurosh për investime kapitale në një periudhë katërvjeçare. Këto investime parashikohen të përfshijnë sfidat infrastrukturore si infrastrukturën e ujit dhe kanalizimeve, rrugët, sheshet, dhe arsimin, duke ndërtuar shkolla dhe kopshte parashkollore.

Nikolloski theksoi se betejën e fortë me krimin e organizuar dhe korrupsionin, duke premtime se rezultate të para do të shihen në 100 ditët e para të mandatit të tyre. Ai gjithashtu ka shprehur mbështetjen për ekonominë, investimet vendore dhe të huaja, dhe stimulimin e eksporteve për të krijuar vende pune dhe të rritur ekonominë vendase.

Në fund, Nikolloski ka shprehur falënderimet dhe mbështetjen për kryetarin e komunës, Borce Jovçeski, si dhe për ekipin e tij, duke premtuar se pas zgjedhjeve do të sjellin më shumë progres dhe punë për përparimin e qytetit.

Advertisement

Nikolloski prezanton planin e investimeve prej 34 milionë eurosh për të rinovuar infrastrukturën e Prilepit shkruan Telegrafi.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2023 Struga.info | Privacy policy