Nisin punën tetë gjykatës të rinj në Gjykatën Themelore Civile në Shkup

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Gjykata Themelore Civile Shkup prej sot ka tetë gjykatës të rinj.

Gjykatësit Kristian Mitrevski, Simona Bubevska Mucunski, Liljana Kostojçinoska, Dragan Petrushevski, Maja Katariniq, Andrea Malinoska, Pajtim Mashkulli dhe Jovanov Jordan, nënshkruan deklaratat solemne në Këshillin Gjyqësor.

Deklaratë solemne më parë nënshkruan shtatë gjykatës në Gjykatën Themelore Penale Shkup. Mbeten edhe deklaratat e gjykatësve të sapozgjedhur në Gjykatat Themelore në Manastir, Strumicë dhe Tetovë.

Nisin punën tetë gjykatës të rinj në Gjykatën Themelore Civile në Shkup shkruan Telegrafi.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy