Njoftim i rëndësishëm nga Komuna e Strugës

Pinterest LinkedIn Tumblr +

NJOFTIM

🚧 Për shkak të shënimit të rrugëve “15 Korpus” dhe “Brigadat Proletare” në Strugë dhe kthimi në lëvizjen dykahëshe të të njëjtave, do të kryhet sinjalizim horizontal.
🚗 Luten të gjithë qytetarët të largojnë automjetet e tyre të parkuara në rrugët e përmendura, në mënyrë që puna të vazhdojë pa ndërprerje.
Shënimi i rrugëve do të kryher të PREMTEN, të SHTUNËN dhe të DIELËN.
🚫 Makinat që do të gjenden në parkingje këto ditë do të largohen me shërbimin e marimangës.

ИЗВЕСТУВАЊЕ

🚧 Поради обележување на улиците “15 Корпус“ и “Пролетерски Бригади“ во Струга и враќање во двонасочно движење на истите ќе се изврши хоризонтална сигнализација.
🚗 Се молат сите граѓани да ги отстранат своите возила што се паркирани на наведените улици за да може да се работи без прекин.
Обележувањето ќе биде во деновите ПЕТОК, САБОТА и НЕДЕЛА.
🚫 Колите што ќе се затекнат во овие денови на паркинг местата ќе бидат отсранети со пајак служба.

Advertisement

Njoftim i rëndësishëm nga Komuna e Strugës shkruan Struga Ekspres.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2021 Struga.info | Privacy policy