Partitë opozitare:Duhet të vendosin nëse janë me Lubomir Joveskin apo me 14 viktimat e spitalit modular të Tetovës?

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Lëvizja Besa në një post në Facebook ka shprehur se partitë opozitare shqiptare kan dërguar vetëbesim për punën e Prokurorit Publik, Lubomir Joveski në arkivin e Kuvendit të RMV-së por përsëri nuk është marr parasysh kjo. Edhe pse Kryetari i Kuvendit, z. Talat Xhaferi, është dashur të vëndohet në rend dite në afat prej 15 ditësh atë dokument përsëri, por ene nuk është shqyrtuar mbi dokumentine  e dërguar.

Ato janë shprehur pëveç se BDI-ja, ASH nuk kanë nënshkruar vetëbesimin se nuk ka patur reagim as nga përfaqësuesit të BDI-së, Ali Ahmeti. “Në vend se të deklarohet për interpelancën tonë, sepse – fundja – ajo ka të bëjë me së paku 14 jetë të humbura në spitalin modular të Tetovës, ai vazhdon të brengoset më shumë si ta shpëtojë Nikolla Gruevkin, si ta marrë edhe një herë pushtetin, si të mashtrojë edhe një herë me temën e presidentit konsensual dhe gjepura të tjera, që veç temën qendrore – a është ai për shkarkimin e Lubomir Joveskit apo jo? – nuk e ka askund. Kjo na bën të dyshojmë se ai ka frikë në Lubomir Joveski për lëndë të korrupsionit që Prokuroria mund t’ia ruajë në sirtar. Shpjegim tjetër nuk kemi.” thonë nga Lëvizja Besa

Ato shprehen se Ali Ahmeti, Arben Taravari dhe Talat Xhaferi duhet të jenë nëse janë në anën e Lubomir Joveski, ose në anën e 14 viktimat e spitalit modular të Tetovës.

Advertisement

Partitë opozitare:Duhet të vendosin nëse janë me Lubomir Joveskin apo me 14 viktimat e spitalit modular të Tetovës? shkruan Telegrafi.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy