Pendarovski nënshkroi dekretet për 5 ambasadorë të rinj – Kuqi në Norvegji, Buxhaku në Kanada

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Presidenti Stevo Pendarovski, në kuadër të kompetencave të tij kushtetuese sot nënshkroi dekrete për emërimin e pesë ambasadorëve.

Maqedonia e Veriut do të ketë ambasadorë të rinj në Republikën Sllovake, në Kanada, në Mbretërinë e Norvegjisë, në Mbretërinë e Belgjikës dhe në Republikën e Bullgarisë.

Evgenija Ilieva u emërua ambasador në Republikën Sllovake, Agron Buxhaku u emërua ambasador në Kanada, ndërsa Driton Kuqi u emërua ambasador në Mbretërinë e Norvegjisë.

Metodija Belevski u emërua ambasador në Mbretërinë e Belgjikës, ndërsa Agnesa Rusi Popovska në Republikën e Bullgarisë.

Advertisement

Pendarovski nënshkroi dekretet për 5 ambasadorë të rinj – Kuqi në Norvegji, Buxhaku në Kanada shkruan Telegrafi.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy