Petrovska: Nëse nuk kërkon falje për 48 orë, kundër Kovackit do të bëhet padi për shpifje

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ministrja e Mbrojtjes Slavjanka Petrovska sot i ka dërguar kërkesë për falje deputetit Dragan Kovacki për gënjeshtrat që po i thotë për skandalin e pretenduar seksual dhe gjoja mbulimin nga ministri.

Nëse brenda 48 orëve nga pranimi i kërkesës nuk kërkon falje, kundër tij do të ngrihet padi për shpifje, thotë Petrovska. /Telegraf/

Petrovska: Nëse nuk kërkon falje për 48 orë, kundër Kovackit do të bëhet padi për shpifje shkruan Telegrafi.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2024 Struga.info | Privacy policy