Prodhuesit e duhanit në Maqedoni do të marrin ndihmë shtetërore

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në seancën e saj të 43-të të rregullt shqyrtoi dhe miratoi Strategjinë për prodhimin e duhanit për periudhën 2021-2027, me një plan aksionar.

“Ndër qëllimet e strategjisë shtatë-vjeçare për prodhimin e duhanit, veçohen këto: ndihma shtetërore për fermat bujqësore që merren me prodhimin e duhanit; mbështetje për të ardhurat për fermat bujqësore; politikat për zhvillim të ekuilibruar dhe të qëndrueshëm në rajonet prodhuese të duhanit; dhe mbështetje për formimin e organizatave të prodhuesve”, thonë nga Qeveria./Telegrafi/

The post Prodhuesit e duhanit në Maqedoni do të marrin ndihmë shtetërore appeared first on Telegrafi.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2024 Struga.info | Privacy policy