Prokuroria kërkon ndalimin e personit që dyshohet se ka kryer tradhti bashkëshortore me të mitur

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Prokuroria themelore publike në Strumicë kërkon caktimin e paraburgimit për 49-vjeçarin, banor të komunës së Konçes, i cili dyshohet se në disa raste ka kryer akte seksuale ndaj një të mituri. Kërkohet ndalimi për shkak të rrezikut të arratisjes dhe mundësisë së përsëritjes së krimit.

“Prokurori publik nga Prokuroria Themelore Publike në Strumicë ka lëshuar Urdhër për zhvillimin e procedurës hetimore ndaj një personi 49 vjeçar i cili dyshohet se ka kryer edhe akte të tjera seksuale ndaj një vajze të mitur e cila nuk i ka mbushur moshën 15 vjeçare. I dyshuari, banor i një fshati të komunës së Konçes, e ka prekur të miturin në disa raste duke kryer vepër penale të tejzgjatur nga neni 188 paragrafi 2 lidhur me paragrafin 1 dhe në lidhje me nenin 45 të Kodit Penal”, informacionet nga Prokuroria Publike.

Më herët Ministria e Punëve të Brendshme bëri të ditur se 49-vjeçari J.K. nga një fshat i komunës së Konçes, i cili dyshohet se ka kryer tradhëti bashkëshortore me të mitur në disa raste nga fillimi i vitit 2022 deri në nëntor 2023.

Prokuroria kërkon ndalimin e personit që dyshohet se ka kryer tradhti bashkëshortore me të mitur shkruan Telegrafi.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2023 Struga.info | Privacy policy