Raporti për punën e Komisioni Anti-korrupsion për vitin 20202 para Komisionit kuvendar për Sitem Politik

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Komisioni kuvendar për Sistem Politik dhe Marrëdhënie ndërmjet Bashkësive sot do të mbajë mbledhje ku do të shqyrtohet raporti i punës së Komisionit Anti-korrupsion për vitin 2020.

“Rritja e ndërgjegjësimit dhe guximit të qytetarëve që të denoncojnë paligjshmëri dhe parregullsi te zyrtarët bëri që Komisioni Anti-korrupsion gjatë vitit 2020 të pranojë 550 denoncime nga qytetarë me dyshime se ka korrupsion, keqpërdorim të funksionit publik dhe konflikt interesi”, thuhet në raportin vjetor të Komisioni Anti-korrupsion.

Ata shtojnë se gjatë vitit të kaluar janë formuar 102 lëndë me vetiniciativë./Telegrafi/

Raporti për punën e Komisioni Anti-korrupsion për vitin 20202 para Komisionit kuvendar për Sitem Politik shkruan Telegrafi.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2021 Struga.info | Privacy policy