Regjim i veçant në rrugën Nikolla Karev nga ura e Belasicës deri në kryqëzimin me bulevardin Kuzman Josifovski Pitu

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ndërmarrja Publike për Rrugë njofton se sot, më datë 13.11.2023, për regjimin e përkohshëm në rrugën Nikolla Karev nga ura e Belasicës deri në kryqëzimin me bulevardin Kuzman Josifovski Pitu.

Në periudhën prej orës 10:00 deri në orën 14:00, qarkullimi në këtë segment të rrugës do të nënshtrohet një regjim të veçantë për shkak të aktiviteteve të asfaltimit. Nga ora 6 e pasdites deri në përfundimin e aktiviteteve ndërtimore, do të vazhdohet me asfaltimin e kryqëzimit me Bulevardin Kuzman Josifovski Pitu.

Për të siguruar qarkullimin e sigurtë dhe efikas në këtë periudhë të ndryshme, do të vendoset sinjalistikë e trafikut në të gjithë rrugën për të udhëzuar shoferët. Ju lutemi të respektoni udhëzimet e autoriteteve të trafikut dhe të ndiqni sinjalet dhe udhëzimet e komunikuar gjatë kësaj periudhe. /Telegrafi/

Regjim i veçant në rrugën Nikolla Karev nga ura e Belasicës deri në kryqëzimin me bulevardin Kuzman Josifovski Pitu shkruan Telegrafi.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy