Regjim i veçantë i komunikacionit sot dhe nesër në Shkup

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sektori për punë të brendshme Shkupi njofton qytetarët e Shkupit se për shkak të përgatitjeve dhe mbajtjes së tubimit, nga sot e deri nesër, gjegjësisht deri në përfundim të tubimit, Njësiti për siguri në komunikacionin rrugor po ndërmerr masa për regjim të veçantë të komunikacionit, me ç’rast Ilinden Bulevardi, lëvizja nga ura “Goce Dellçev” në bulevardin Kliment Ohridski dhe nga bulevardi Kliment Ohër deri tek ura “Goce Dellçev” janë të mbyllura për qarkullim në të dy drejtimet. Gjatë ditës së nesërme sipas nevojës do të mbyllen edhe rrugët tjera në zonën e gjerë qendrore.

Sektori për Punë të Brendshme Shkup apelon qytetarët që të respektojnë urdhrat e zyrtarëve policorë në rrugët ku do të zhvillohet ngjarja.

Regjim i veçantë i komunikacionit sot dhe nesër në Shkup shkruan Telegrafi.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2023 Struga.info | Privacy policy