Retail Park Godi, i shtohet portofolios së Tinex në Maqedoni

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Retail Park Godi, i shtohet portofolios së Tinex në Maqedoni

“Tinex” ka hapur hapësirën më të re në portofolin e vet – “Retail Park Godi”, që do të ndryshojë përvojën tuaj të shoppingut.

Në përpjekje për të tejkaluar përvojën e përditshme të shoppingut, me krenari prezantojnë “Retail Park Godi”, një hapësirë ​​moderne dhe inovative që është rezultat i investimit të tyre me vlerë gati 3 milionë euro.

I vendosur në një sipërfaqe prej 7000 m2, duke ofruar 245 vende parkimi dhe duke hapur 150 vende të reja pune, “Retail Park Godi” ka “Super Tinex” dhe të parin “Tinex To Go Drive Thru”, shërbim inovativ që iu mundëson të porosisni dhe merrni ushqim nga automjeti. Godi ofron hapësirë ​​për shitje me pakicë për 13 brenda, duke përfshirë ” Mr. Bricolage”, “Neptun”, “Sport Vision Outlet”, “Sport Reality”, “Sinsay”, “Prisma Optika”, “Duki Daso”, “Galenium Farm”, “Bonatti”, “Staedtler” dhe së shpejti “DM” dhe Gala Wash.

Advertisement

Këto brenda ofrojnë shumëllojshmëri produktesh dhe shërbimesh, duke e bërë “Retail Park Godi” një destinacion ideal për blerje për të gjithë familjen.

Advertisement

Me rastin e hapjes së “Retail Park Godi”, të gjitha brendet janë gati t’ju surprizojnë me promovime, zbritje dhe dhurata të mahnitshme.

“Tinex” është mirënjohës për mbështetjen e treguar nga klientët e tyre besnikë dhe shpresojnë që “Retail Park Godi” të jetë një vend ku do të plotësoni nevojat tuaja për blerje dhe ku do të krijoni përvoja të paharrueshme.

Advertisement

Retail Park Godi, i shtohet portofolios së Tinex në Maqedoni shkruan Telegrafi.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2024 Struga.info | Privacy policy