Selami: Partitë politike të thërrasin diasporën të regjistrohet

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Zv. drejtori i Entit Shtetëror të Statistikave, Ilmi Selami sot ka dërguar apel deri te partitë politike në Maqedoninë e Veriut.

Kërkon nga ato, që ta thërrasin diasporësn për t’u regjistruar.

“Apel!!! U bëj apel të gjitha partive politike dhe i lus që, së bashku apo veç e veç, të dalin dhe ta thërrasin diasporën të mobilizohet për t’u vetëregjistruar. Gjithashtu, të ndërmarrin aktivitete konkrete për informim, sensibilizim dhe për ndihmesë, në mënyrë që të regjistrohet edhe bashkatdhetari i jonë i fundit”, shkruan Selami në “Facebook”.

Advertisement

Selami: Partitë politike të thërrasin diasporën të regjistrohet shkruan Telegrafi.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2021 Struga.info | Privacy policy