Bëni Like Struga.info në Facebook


Shkarkohet drejtoresha e Inspektoratit Shëndetësor në RMV Irinka Buhova, emërohet Renata Mlladenovska

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në mbledhjen e sotme, Qeveria e shkarkoi Irinka Sotirova-Buhova nga detyra u.d. drejtoreshë e Inspektoratit Sanitar dhe Shëndetësor, me kërkesë të saj.

Siç informojnë nga qendra për informim e Qeverisë, për u.d. drejtor të Inspektoratit Sanitar dhe Shëndetësor është emëruar Renata Mlladenovskën.

Në mbledhjen e sotme të qeverisë u diskutuan edhe disa tema të tjera, kryesisht lidhur me krizën energjetike në vend.

Nga qeveria miratuan propozimin që situata me krizën energjetike dhe termike të zgjas deri në fund të muajit prill të vitit 2023 dhe i njejti propozim pritet tashmë të miratohet dhe nga Kuvendi i Maqedonisë së Veriut.

Advertisement

Shkarkohet drejtoresha e Inspektoratit Shëndetësor në RMV Irinka Buhova, emërohet Renata Mlladenovska shkruan Telegrafi.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy