Shukova: Investojmë në përmirësimin e kushteve të jetesës së qytetarëve

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ministrja e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Kaja Shukova, së bashku me kryetarin e komuna e Çuçek Sandevës, Sashko Komnenoviq, ishin në një vizitë në sistemin e ndërtuar të kanalizimit në fshatin Pobozhje , komuna Çuçer Sandevë.

“Në interes të qytetarëve, në interes të komunës, projekti është realizuar me kohë me përkrahje financiare nga Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, gjegjësisht me mjete që Qeveria ia ka ndarë komunës për realizimin e këtij projekt.” Nuk ndalemi këtu, por vazhdojmë në vitin 2024 me fazën e dytë të projektit për mbylljen e rrjetit të kanalizimeve për këtë vendbanim, i cili do t’u japë qytetarëve kushte më të mira jetese”, tha ministrja Shukova.

Faza e parë e projektit financohet nga Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor me mjete nga Programi për investime në mjedis për vitin 2023 në vlerë prej 6 milionë denarë.

 

Advertisement

Shukova: Investojmë në përmirësimin e kushteve të jetesës së qytetarëve shkruan Telegrafi.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2023 Struga.info | Privacy policy