Stoltenberg: Anëtarësimi në NATO vendosi Maqedoninë e Veriut në rrugën e prosperitetit dhe prosperitetit

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, Jens Stolenberg tha se “Maqedonia e Veriut është aleat i vlefshëm i NATO-s”

Në video-fjalimin e një vjetorit të anëtarësimit të NATO-s, Jens Stoltenberg, theksoi se Maqedonia e Veriut është vend sovran dhe ka vendin e njëjtë në Aleancë me vendet tjera.

“Është fund i një udhëtimi të guximshëm dhe i vendosmërisë që vendosi Maqedoninë në rrugën e stabilitetit dhe prosperitetit bashkërisht me 29 vende anëtare”, thotë Stoltenberg.

Stoltenberg po ashtu përshëndeti rrugën për investimin e 2% të BPV-së në mbrojtje.

Advertisement

“NATO ndihmon në krijimin e stabilitetit që është themel i rritjes ekonomike”, tha Stoltenberg./Telegrafi/

Stoltenberg: Anëtarësimi në NATO vendosi Maqedoninë e Veriut në rrugën e prosperitetit dhe prosperitetit shkruan Telegrafi.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2021 Struga.info | Privacy policy