Teleferiku në Vodno nga nesër me orar të vazhduar

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Teleferiku në Vodno nga nesër, e martë (2.04.2024), do të punojë një orë më tepër, gjegjësisht nga 10 deri në ora 18, njoftojnë nga NTP Shkup.

Konform itinerarit për në prill, vozitja e fundit nga poshtë drejt majës është nga ora 17:00 deri në 17:30, ndërsa vozitja e fundit nga maja poshtë është në orën 17.45.

Nga NQP përkujtojnë se çdo të hënë dhe çdo të martë të fundit në muaj, për teleferikun janë ditë jopune.

Teleferiku në Vodno nga nesër me orar të vazhduar shkruan Telegrafi.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2023 Struga.info | Privacy policy