Toshkovski: Do të bëjmë gjithçka për shpejtimin e procesit të ndryshimit të dokumenteve personale

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ministri i Punëve të Brendshme, Pançe Toshkovski thekson problemin me dhënien e dokumenteve personale dhe gjendjen në të cilën e ka gjetur ministrinë, ndërsa ka prezantuar disa nga masat që po ndërmerren për të plotësuar nevojat e qytetarëve.

“Ne në thelb po e kthejmë pikën e “Prolet” në sistem, por jo siç ishte me katër fotografë dhe 10 stacione bazë të ngritura për të fotografuar njerëzit. Po e kthejmë këtë pikë me 14 fotografë, policë të punësuar që do të kryejnë procesin në 14 stacione bazë. Nga e hëna po ju njoftoj gjithashtu se në stacionin e “Prolet” do të ketë dy turne, por vetëm me termine telefonike”, tha Toshkovski për “Alsat”.

Për të lehtësuar procesin e lëshimit të dokumenteve të reja të udhëtimit, Toshkovski paralajmëroi hapjen e një tjetër postblloku, si dhe rritjen e kapaciteteve njerëzore.

“Ne po bëjmë gjithçka që mundemi për ta përshpejtuar procesin sa më shumë që të jetë e mundur. Ka pasur planifikim të keq të prokurimit dhe veçanërisht menaxhim të keq të procesit të dorëzimit, kështu që sot nuk ka një numër të mjaftueshëm të formularëve. Do të bëjmë gjithçka që të plotësojmë sa më shumë nevojat e qytetarëve. Efektin do ta shohin për një kohë shumë të shkurtër”, tha Toshkovski.

Advertisement

Toshkovski: Do të bëjmë gjithçka për shpejtimin e procesit të ndryshimit të dokumenteve personale shkruan Telegrafi.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2023 Struga.info | Privacy policy