Toshkovski: Ndërtimi i objektit të ri policor në Çair duhet të jetë prioriteti i parë i MPB-së

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ndërtimi i ndërtesës së re të policisë në Çair duhet të jetë prioriteti i parë në ndërtimin dhe rindërtimin e kapaciteteve të Ministrisë së Punëve të Brendshme, tha ministri teknik Pançe Toshkovski, i cili sot ishte në një vizitë pune në punët e brendshme të Çairit. njësisë dhe departamentit të policisë Mirkoci.

Siç informojnë nga MPB-ja, në takimin në Çair, ministrit i është bërë me dije se vite më parë është premtuar se do të ndërtohet një objekt krejtësisht i ri, por deri më sot nuk ka asgjë.

“Duke pasur parasysh se nga të gjitha ato që kam vizituar deri më tani, ky objekt është në gjendjen më të keqe, nga ana ime u theksua se ndërtimi i një objekti të ri për nevojat e kësaj njësie organizative duhet të jetë prioriteti i parë në zona e ndërtimit dhe rindërtimit të objekteve të ministrisë”, theksoi ministri Toshkovski.

Në takimin në Drejtorinë e Policisë Mirkoci, ministri u njoh me karakteristikat e kriminalitetit që përfaqësohet në atë zonë.

Advertisement

“Përfundimi është se edhe në këtë departament kuadri është në nivel jo të kënaqshëm, si dhe ka mungesë të mjeteve të nevojshme për kryerjen cilësore të punës policore”, thuhet në njoftimin e MPB-së.

Toshkovski: Ndërtimi i objektit të ri policor në Çair duhet të jetë prioriteti i parë i MPB-së shkruan Telegrafi.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2023 Struga.info | Privacy policy