Ulet numri i nxënësve në shkollat fillore dhe të mesme në Maqedoninë e Veriut

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Të dhënat e Entit Shtetëror të Statistikave, në fund të vitit shkollor 2021/2022, tregojnë se numri i nxënësve në shkollat ​​e rregullta fillore është 184.910, që paraqet rënie prej 0,6% krahasuar me vitin paraprak shkollor.

Statistikat e ESHS tregojnë se në shkollat ​​e mesme të rregullta, numri i nxënësve në fund të vitit shkollor 2021/2022 është 69.378, që paraqet ]rënie prej 2.5% krahasuar me vitin paraprak shkollor.

Për krahasim, në fillim të vitit shkollor 2021/2022, numri i nxënësve në shkollat ​​e rregullta fillore ishte 186.649, që paraqet rënie prej 0,5% krahasuar me vitin paraprak shkollor.

Në shkollat ​​e mesme në vend, nga ana tjetër, në fillim të vitit shkollor 2021/2022, ky numër ishte 71.018, që paraqet rënie prej 1,1% krahasuar me vitin paraprak shkollor./Telegrafi/

Advertisement

Ulet numri i nxënësve në shkollat fillore dhe të mesme në Maqedoninë e Veriut shkruan Telegrafi.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy