Xhaferi: Qytetarët i kanë paguar një herë dokumentet e udhëtimit, tani duhet t’i marrin pa kompensim

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Unë si person dhe si kryeministër ndaj qëndrimin që qytetarëve duhet t’u lëshojmë dokumente personale pa kompensim, sepse njerëzit i kanë paguar një herë, thotë kryeministri teknik Talat Xhaferi në daljen e sotme në Kanal 77 .

“Pse nuk lëshohen dokumente përkatëse nga shteti, ka arsye, si procedurat e prokurimit, procedurat e krijimit të formularëve, formularëve dhe arsye të tjera që kanë çuar në këtë. Bëhen analiza para se të merret një zgjidhje përfundimtare, duhet të bëhen edhe konstruksione financiare se sa do të kushtonte e gjithë kjo”, thekson Xhaferi.

Ai thekson se nuk është e kotë të mendohet se Buxheti i Shtetit është nga paratë e qytetarëve, por nuk është më vetëm çështje mendimi, por sa është shteti i gatshëm të zbatojë propozime të tilla.

“Jo Talat, kushdo që të jetë kryeministër nuk e zgjidh dot problemin për dy ditë. Por në baza ditore jepen detyra për të zgjidhur problemin. DCPata-s i është dhënë detyrimi të shtojë numrin e njerëzve atje, të ketë persona në shërbim në aeroporte, të lëshojë dokumente udhëtimi në vetë aeroportin, nëse është urgjente. Nuk ka çështje të pazgjidhshme, mjafton të mendosh për këtë”, është i vendosur Xhaferi.

Advertisement

Xhaferi: Qytetarët i kanë paguar një herë dokumentet e udhëtimit, tani duhet t’i marrin pa kompensim shkruan Telegrafi.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2023 Struga.info | Privacy policy