Zonë e re IQOS në Palma Mall në Tetovë

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Zonë e re IQOS në Palma Mall në Tetovë

Më 20 nëntor, (dita e djeshme) IQOS e shtrinë qasjen edhe në një lokacion. Zona e re IQOS në Maqedoni, jashtë kryeqyyteti është hapur në pjesën e re të zgjeruar në Palma Mall në Tetovë.

Orari i punës i IQOS zonës në Tetovë është nga ora 10 deri ora 22, duke ofruar qasje të lirë dhe mbështetje për gjithë përdoruesit e rritur të paisjeve, që t’i informojë për mundësinë që të lënë cigaren dhe në vend të saj të përdorin paisje me teknologjinë me ngrohje.

Në vendin e ri të shitjes, i është shtuar portofolios edhe IQOS ILUMA, teknologjia pa prerje dhe pa pastrim. Krahas kësaj në këtë zonë të re, ofrohet kujdesi ndaj klientit në gjuhën shqipe, përkrah gjuhës maqedone.

Advertisement

Në vendin e ri të shitjes, njejtë si në lokacionet nëpër Shkup, është përdorur mural autentik për qytetin e Tetovës, i bërë në bashkëpunim me artistët tanë, Sanja Simoska dhe Sali Ertunç, duke zbukuruar pjesën e IQOS zonës me erëza lokale për qytetin.

Në tregun global, produktet pa tym të Philip Morris shiten në më shumë se 82 tregje. Sot, mbi 27 milionë përdorues të rritur kanë zgjedhur IQOS, nga ku 72% apo mbi 19,2 milionë njerëz janë larguar totalisht nga cigaret.

Advertisement

Më shumë rreth teknologjisë pa tym mund të kuptoni në: PMI Science | Philip Morris International.

 

Zonë e re IQOS në Palma Mall në Tetovë shkruan Telegrafi.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy