10 gjëra që i bëjnë njerëzit automatikisht jo-tërheqës!

Pinterest LinkedIn Tumblr +
10 gjëra që i bëjnë njerëzit automatikisht jo-tërheqës!

E keni vënë re pse disa njerëz, ndonëse janë shumë të këndshëm për t’u parë fizikisht, nuk ju duken tërheqës pasi keni parë gjestet apo sjelljet e tyre në raste të caktuara? Janë pikërisht veprimet dhe mendësia e dikujt që e bën simpatik ose aspak jo-tërheqës dikë në sytë tanë.

1.Kur bëni komente negative për njerëzit vetëm sepse ata ekzistojnë!

2.Mungesa e ndershmërisë!

3.Njerëzit që nuk kanë ndjeshmëri për të tjerët. Ata që nuk mendojnë për ta, kanë mungesë respekti dhe vënë vetëm veten para kujdo.

Advertisement

4.Kur nuk njohin limite dhe sillen në mënyrë agresive për të të bërë të ndihesh keq.

5.Kur nuk kanë mirënjohje për përpjekjet e bëra.

6.Të bësh rolin e viktimës. Të gjithëve mund të na e kenë bërë me hile ndonjëherë, por kjo s’do të thotë të viktimizohesh në çdo situatë.

7.Kur s’kanë sens humori.

Advertisement

8.Kur çdo bisedë e rrotullojnë për të ofenduar dikë tjetër.

9.Të flasësh vetëm për veten të bën aspak tërheqës!

10. Egoja e sëmurë

Burimi: BuzzFeed

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2021 Struga.info | Privacy policy