A do të këndonte rrymë tjetër muzikore? Përgjigjet Eugen Bushpepa

Pinterest LinkedIn Tumblr +
A do të këndonte rrymë tjetër muzikore? Përgjigjet Eugen Bushpepa

Këngëtari i muzikës “Rock” Eugen Bushpepa ishte i ftuar në pjesën e dytë të emisionit “Albano Show” në Vizion Plus.

Pavarësisht zërit dhe talentit që ka, Eugen Bushpepa, theksoi se ai nuk do të mund të këndonte çdo lloj rryme, duke shtuar se është mjaft i lumtur që këndon “Rock”.

Pjesë nga biseda:

Albano Bogdo: Je penduar që nuk i je futur një rryme mainstream, ku mund të fitoje më shumë para?

Advertisement

Albano Bogdo: E di që po të kisha bërë ndonjë rrymë tjetër do të fitoja më shumë lekë. Por jetoj mirë edhe me rrok.

Albano Bogdo: Dukesh se je shëndoshur. Por dua të them diçka tjetër se e rithem për herë të një mijtë. Unë kam bindjen që t’i këndon çdo rrymë.

Albano Bogdo: Jo nuk është e vërtetë. Puna është se nuk mjafton të kesh vetëm një eksetion vokal, duhet të kesh dhe fillingun.

Albano Bogdo: Unë jam i bindur që ti i këndon.

Advertisement

Eugen Bushpepa: Jo.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2023 Struga.info | Privacy policy