Ndryshe

Ndryshe

Mot ideal për plazh

Sipas Shërbimit Meteorologjik Ushtarak, për këtë të diel parashikohet mot kryesisht i kthjellët, por në relievet kodrinore dhe malore nuk…

1 2 3 4 5 62