Shenjat e Horoskopit që ndjekin taktikën e agresionit pasiv për të pasur sukses

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Shenjat e Horoskopit që ndjekin taktikën e agresionit pasiv për të pasur sukses

Ka diçka të lakmueshme për të qenë në gjendje të pretendosh atë që me të drejtë është e jotja dhe të mbrosh të drejtën tënde në një mënyrë të qetë, korrekte dhe të sjellshme. Kjo është diçka që pak njerëz arrijnë ta bëjnë. Shumica e njerëzve zemërohen dhe bërtasin, duke humbur kështu mundësinë për të provuar pozicionin e tyre të saktë. Megjithatë, ka edhe nga ata që në vend të bërtitjes dhe tensioneve, ndjekin një taktikë tjetër – atë të agresionit pasiv.

Agresioni pasiv i lejon njerëzit – në një farë mënyre – të shprehin ndjenjat e tyre të pakëndshme pa adresuar drejtpërdrejt burimin e tyre. Dhe ndërsa kjo sjellje mund të na ndihmojë të ndihemi më mirë, me kalimin e kohës ajo gërryen themelet e çdo marrëdhënieje dhe zvogëlon shanset për të rregulluar problemin.

Më poshtë lexoni se cilat shenja të horoskopit e ndjekin shpesh këtë taktikë dhe cilat e zbatojnë në çdo rast.

Gaforrja

Advertisement

Gaforrja konsiderohet si shenja më emocionale dhe me humor, veçanërisht kur bëhet fjalë për marrëdhëniet me të dashurit e tyre. Ata që i përkasin kësaj shenje janë tepër të ndjeshëm dhe ofendohen shpejt nëse dëshirat e tyre nuk plotësohen. Në këto raste, ka të ngjarë të mbyllen në vetvete, pa folur dhe shprehur atë që ndjejnë. Por ata harrojnë se njerëzit nuk janë psikikë dhe se të mësosh se si të komunikosh brendësinë e dikujt është një pjesë kyçe e intimitetit.

Binjakët

Binjakët janë jashtëzakonisht socialë dhe miqësorë, por gjithashtu u pëlqen të bëjnë thashetheme dhe të luajnë lojëra për t’i bërë gjërat, kështu që ata kanë më pak gjasa të jenë të drejtpërdrejtë kur duan diçka. Ata mund të mbajnë shumë gjëra si të vërteta në të njëjtën kohë, ndërsa aftësia e tyre për të komunikuar i bën ata të aftë të ndryshojnë fjalët e tyre sipas interesit të tyre. Megjithatë, kjo aftësi mund të jetë shumë kufizuese për ta dhe mjaft e dhimbshme për të tjerët, pasi nuk ka një peizazh të qartë para tyre.

Demi

Advertisement

Si shenja më e frikësuar nga ndryshimi, Demët nuk duan t’i ngatërrojnë gjërat, por janë gjithashtu tepër kokëfortë. Ata kanë më shumë gjasa të shmangin një konflikt sesa të përballen drejtpërdrejt me një çështje, ndërsa – si Gaforret – ata do të përpiqen t’i tregojnë personit tjetër se diçka po i shqetëson me shenja. Jo, nuk do ta thonë qartë, tjetri duhet ta gjejë vetë.

Peshqit

Kjo shenjë mund të ndihet shumë më lehtë sesa të flasë. Në të njëjtën kohë, ata mund të rrëshqasin lehtësisht nga situatat në vend që të përballen me to. Peshqit janë emocionalë dhe të ndjeshëm, por nuk janë krijuar për diskutime dhe konfrontime të drejtpërdrejta. Ata thithin emocionet e tyre dhe pa e kuptuar ndërtojnë mure rreth tyre, prandaj shpesh humbasin në ëndrrat e tyre me sy të hapur dhe nuk shprehin atë që ndjejnë.

Peshorja

Advertisement

Kjo është gjithashtu shenja që zakonisht adopton sjellje pasive-agresive. Peshorja është e shoqërueshme dhe llafazane, ndërkohë që kanë prioritet ekuilibrin dhe marrëdhëniet harmonike. Ata do të shtypin ndjenjat dhe emocionet e tyre dhe do t’i japin përparësi tuajave. Megjithatë, kjo tendencë mund të kthehet shpejt kur është koha për të qenë të sinqertë. Edhe kur zhgënjimi i tyre shfaqet, ata nuk do të dinë si t’i shprehin shqetësimet e tyre sepse janë shumë të shqetësuar për shkaktimin e reagimit dhe tensionit – ata e urrejnë atë. /vizionplus.tv

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2023 Struga.info | Privacy policy