Bashkia e Tiranës vijon programin për investim dhe rehabilitim, asfaltohet rruga Eduart Mano” në Lagjen Nr.13

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Bashkia e Tiranës vijon programin për investim dhe rehabilitim, asfaltohet rruga Eduart Mano” në Lagjen Nr.13

Bashkia Tiranë vijon programin për rehabilitimin dhe asfaltimin e të gjitha rrugëve në kryeqytet. Pjesë e programit për rehabilitim është dhe rruga  “Eduart Mano” në Lagjen Nr.13.

 

Punëtorët së bashku me makineritë janë duke punuar intensivisht për rehabilitimin e kësaj rruge të rëndësishme dhe të rrugicave përreth duke transformuar në këtë mënyrë jetesën e banorëve të kësaj zone.

 

Advertisement

Sot kjo njësi është kthyer në një kantier pune, ku kopshtet, shkollat, terrenet sportive dhe rrugët po bëhen sipas standardeve më të mira.

 

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2024 Struga.info | Privacy policy