Bëhet i “gjallë” Ahmetaj, ankimon nga arratia kontrollin e banesës së partneres në Hamallaj

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Bëhet i “gjallë” Ahmetaj, ankimon nga arratia kontrollin e banesës së partneres në Hamallaj

Nga arratia përmes avokatëve të tij, ish-numri dy i qeverisë Arben Ahmetaj ankimon në Gjykatën Kushtetuese kontrollin e banesës së bashkëjetueses. Ai kërkon shfuqizimin e vendimit të Gjykatës së Posaçme, të lëna në fuqi nga Apeli dhe Gjykata e Lartë.

 

Sipas ankimit, kontrollet janë në papajtueshmëri me ligjin dhe antikushtetuese, pasi nuk ka patur autorizim nga Kuvendi, sepse në njërën nga banesat jetonte edhe vetë Ahmetaj që gëzonte mandatin e deputetit. Mbrojtja rëndit katër pika pse e konsideron të paligjshëm kontrollin e banesave. Nga Kushtetuesja Ahmetaj kërkon shfuqizimin e e vendimit të Gjykatës së Lartë dhe dërgimin e çështjes për rigjykim në Apel.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy