Berisha në Fier për zgjedhjet për kryetar: Ta duam më shumë Shqipërinë

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Berisha në Fier për zgjedhjet për kryetar: Ta duam më shumë Shqipërinë

Fieri ishte ndalesa e rradhës e Sali Berishës në kuadër të takimeve për zgjedhjen e kryetarit të ri të Partisë Demokratike.

Në nisje të fjalës së tij Berisha tha se interesi kombëtar është mbi gjithçka.

Advertisement

Pjesë nga fjala: Ne duhet ta duam më shumë Shqipërinë, kombin tone. Çfarë nevojitet të bëjmë që të mos mbetemi këta që jemi?

E thashë dhe në fillim. Nuk ka faktorë më të fuqishëm, nuk ka interes më suprem se interesi kombëtar i një njeriu!
Kur u themeluam, kishte një propagandë të fuqishme komuniste siç e dini dhe ju. Bazohej në nacional kounizmin, i cili në të vërtëtë ishtë një doktrinë anti-shqiptare me të gjitha pasojat e saj. Në atë miting ishtë interesi kombëtar ylli ynë polar. Na ndriçoi rrugën për të transfomuar vendin, për të bërë Shqipërinë një vend tjetër.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy