Bëni Like Struga.info në Facebook


Bordi i Transparencës ul sërish çmimin e naftës dhe benzinës

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Bordi i Transparencës ul sërish çmimin e naftës dhe benzinës

Bordi i Transparencës ka ulur sërish çmimin e naftës, me 2 lek.

 

Nafta do të tregëtohet me 196 lekë nga 198 që ishte më parë.

 

Advertisement

Edhe benzina ka pësuar ulje çmimi ku nga 180 do të shitet me  175 lekë për litër, pra 5 lek më lirë.

 

Ndërsa gazi do tregëtohet me 69 lekë.

 

Advertisement

Çmimet e caktuara nga Bordi do të hynë në fuqi në datë 09 Dhjetor, ora 18.00, dhe do të jenë të vlefshme deri në mbledhjen e ardhshme të bordit ku do të pasqyrohen ndryshimet e çmimeve të shitjes.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy