Bëni Like Struga.info në Facebook


Borë e konsiderueshme në fshatrat malorë të Elbasanit dhe Librazhdit

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Borë e konsiderueshme në fshatrat malorë të Elbasanit dhe Librazhdit

Bora ka perfshire edhe fshatrat malore te qarkut te Elbasanit.

Labinot mal , Funari dhe Gjinari jane mbuluar nga bora.

Po ashtu bashkia e Librazhdit ne fshatrat malore te Stebleves , Orenjes jane mbuluar nga bora.

Mjetet e borepastrueses ndodhen ne terren.

Advertisement

Ne rruge eshte hedhur kripe me qellim shmangien e ndonje aksidenti.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy