Do të monitorohen apo jo zgjedhjet e 25 prillit, ODIHR vjen në Tiranë

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Misioni i ODIHR pritet të vije në Shqipëri në datat 24 deri në 29 janar, për misionin e vleresimit të nevojave.

Kjo vizite, kryhet pas kerkeses se bere nga pala shqiptare, per te monitoruar procesin zgjedhor te 25 prillit.

Gjate diteve te qëndrimit ne shqipëri, perfaqesuesit e odihr do te zhvillojne takime me te gjitha partite politike, komisionin qendror te zgjedhjeve, shoqerine civile, ministrine e Brendshme, ministrine e Jashtme dhe te perfaqesues te medieve ne vend.

Ne përfundim te kesaj vizite, sipas procedurave te odihr, pritet te vendoset zyrtarisht nese do te monitorohen zgjedhjet parlamentare te 25 prillit ne Shqiperi.

Advertisement

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2021 Struga.info | Privacy policy