Ilir Meta shpall emrin e ri të LSI-së: Partia e Lirisë

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Ilir Meta shpall emrin e ri të LSI-së: Partia e Lirisë

Partia e Lirisë do të jetë nga sot e tutje emri i Lëvizjes Socialiste për Integrim.

Lajmin e ka bërë të ditur Ilir Meta ndërsa është votuar me asnjë votë kundër në Konventën Kombëtare që po mbahet në këto momente në Pallatin e Kongreseve.

Advertisement

Ndryshimet e statutit të LSI: 

Komiteti Organizator

Advertisement

Ndryshimet e Statutit tashmë janë fuqi.

Bazuar mbi këto ndryshime statutore, dhe në mënyrë të veçantë në reflektim të situatës shumë të rëndë që po përjeton vendi, e që na ngarkon me përgjegjësi shumë herë më të mëdha se deri më tani, kam privilegjin të paraqes Konventës, propozimin e një grupi anëtarësh të Konventës, për ndryshimin e emrit të partisë nga Lëvizja Socialiste për Integrim në Partia e Lirisë

Votim

Advertisement

I propozoj gjithashtu Konventës Kombëtare, pas paraqitjes edhe të dorëheqjes të Kryetares së LSI, Monika Kryemadhi si dhe në kushtet ku të gjitha strukturat e tjera drejtuese janë me mandat të përfunduar, krijimin e Komitetit Organizator, me këto detyra:

Komiteti Organizator, ngarkohet nga Konventa Kombëtare, për drejtimin e partisë dhe përfaqësimit të saj në të gjitha nivelet.

Komiteti Organizator do të drejtojë veprimtarinë e partisë për përgatitjen e Konventës Kombëtare, që do të mbahet brenda dy muajve.

Drejtuesi i Komitetit Organizator të jetë zoti Ilir Meta dhe zëvendës Kryetar të jetë zoti Agim Nesho.

Advertisement

Këto ndryshime hyjnë në fuqi menjëherë.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy