Imami: Virusi nuk ka ardhur nga natyra, mos e bëni vaksinën

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Imami: Virusi nuk ka ardhur nga natyra, mos e bëni vaksinën

Imran Hosein, një nga teologët më të njohur në botë për eskatologjinë islame, është i bindur se COVID-19 nuk ka origjinë natyrore.

Në një intervistë për “Quo Vadis” në “Vizion Plus”, Imami deklaroi se nisur nga ky përfundim, edhe vaksina duhet refuzuar.

Advertisement

“Kam arritur në konkuzionin, konkluzion i cili është i palëkundshëm se ky virus nuk ka ardhur nga natyra e përsa kohë nuk ka ardhur nga natyra përbën një armë biologjike. Përderisa e njoh si armë bilogjike edhe vaksina duhet dyshuar, kështu që unë nuk do ta bëj vaksinën dhe nuk do t’ua rekomandoj as të tjerëve ta marrin atë.”

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2021 Struga.info | Privacy policy