Komiteti Ekzekutiv vendos: Ja kur do të zhvillohet Asambleja Zgjedhore e FSHF-së

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Komiteti Ekzekutiv vendos: Ja kur do të zhvillohet Asambleja Zgjedhore e FSHF-së

Federata Shqiptare e Futbollit bën me dije se Komiteti Ekzekutiv i FSHF-së në mbledhjen e tij të datës 21.01.2022 në bazë të kompetencave që i jep Statuti i FSHF-së, vendosi të thërrasë Asamblenë e Përgjithshme të Zakonshme Zgjedhore, që do të zhvillojë punimet më datë 02.03.2022, ora 10:00 në selinë e FSHF te “Shtëpia e Futbollit” në Tiranë.

 

Në këtë mbledhje anëtarët e Komitetit të Ekzekutiv të FSHF përcaktuan dhe miratuan edhe rendin e ditës së punimeve të Asamblesë.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2024 Struga.info | Privacy policy