Kujdes/ Shmangni kalimin në autostradën Tiranë-Durrës deri në 25 maj

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Kujdes/ Shmangni kalimin në autostradën Tiranë-Durrës deri në 25 maj

Nga kjo e marte Autoriteti Rrugor Shqiptar nisi punimet ne autostraden Tirane-Durres.

Punimet ishin parashikur edhe me heret dhe konsistojne ne riasfatimin e segmentit nga Qafa e Kasharit drejt Ures se Dajlanit ne Durres dhe anasjelltas.

Qarkullimi i automjete do te kryhet ne nje korsi. Me pas punimet do te vijojne me nderhyrjen nga Maminasi ne drejtim te Sukthit e me tej nga Maminasi ne drejtim kryqezimit te Shkozetit. Ne varesi edhe te kushteve te motit nderhyrja do te vijoje deri  ne daten 25 maj.

Ne cdo rast qarkullimi i mjeteve do te jete me shpejtesi te reduktuar, ndrsaARRSH i kerkon shofereve qe te perdorin edhe rruget alternative. Punimet jane pjese e mirmbajtes dhe sigurise rrugore me Banken Boterore.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2024 Struga.info | Privacy policy